A Review Of بیماری زونا چه مدت طول میکشد
A Review Of بیماری زونا چه مدت طول میکشد
Blog Article
پیشگیری از آبله مرغان از ابتلا به زونا هم جلوگیری میکند. کودکان باید اولین دوز واکسن را بین ۱۲ تا ۱۵ ماهگی و دوز دوم را بین ۴ تا ۶ سالگی دریافت کنند.
بعد از برطرف شدن دوره آبله مرغان، ویروس در سلولهای عصبی خاصی از بدن واقع در ستون فقرات در سیستم عصبی باقی میماند. این بدان معنی است که بدن فرد در حالت غیرفعال میباشد و هیچ علائمی از ویروس واریسلا زوستر تجربه نخواهد کرد.
افراد مبتلا به این اختلال به ندرت خودشان به دنبال درمان هستند. معمولاً اعضای خانواده، همکاران یا کارفرمایان، آنها را برای درمان به مراکز سلامت روان ارجاع می دهند.
افراد ۵۰ ساله و مسنتر باید با پزشک خود در مورد واکسیناسیون در برابر زونا صحبت کنند.
بعضی از افراد پارانوید به شدت گوشهگیر هستند و بعضی دیگر نیاز دارند که دائماً در جمع باشند و از تنهایی نفرت دارند. بروز پارانویا در فرهنگ عمومی[ویرایش]
اکثر علائم افرادی که دچار زونا میشوند، در خانه قابل کنترل است. در بعضی موارد، افرادی دارای سیستم ایمنی ضعیف یا افراد دارای علائم یا عوارض شدید، ممکن است نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشند.
عاملی که این ویروس را تحریک میکند معمولا روشن نیست، اما ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که اتفاقی رخ دهد که سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند و ویروس را وادار به فعالسازی مجدد کند.
در بعضی موارد، بثورات میتوانند بر درماتوم مجاور (ناحیهای از پوست كه توسط یك عصب نخاعی تأمین میشود) تأثیر بگذارند.
پارانوئید از نظر روانشناسی یک اختلال روانی است که موجب ایجاد حس بیاعتمادی و سوءظن بیدلیل به دیگران میشود. این افراد بهطور دائم به دیگران مشکوک هستند و بر این بیماری زونا تا چند روز واگیردار است باور هستند که دیگران سعی در تحقیر، آسیب رساندن یا تهدید آنها دارند.
درمان بر افزایش مهارتهای عمومی مقابلهای، به ویژه اعتماد و همدلی و همچنین بر بهبود تعامل اجتماعی، ارتباطات و عزت نفس تمرکز دارد.
از رایجترین علائم پارانوئید میتوان به احساس شک، حساس بودن نسبت به انتقاد، عصبانیت سریع و کینهای بودن اشاره کرد.
خانه سبک زندگی سلامت سلامت جسم بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روشهای درمان و پیشگیری
به همین دلیل، روانشناسان معمولاً فرد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید را تا بعد از ۱۸ سالگی تشخیص نمی دهند.
بعضی از افراد پارانوید به شدت گوشهگیر هستند و بعضی دیگر نیاز دارند که دائماً در جمع باشند و از تنهایی نفرت دارند.